Na mijn opleiding tot sociaal pedagogisch hulpverlener, ben ik al jarenlang werkzaam binnen de jeugd GGZ. De interesse in voeding en gezondheid is ontstaan toen ik zo’n 10 jaar geleden in verwachting was van mijn oudste zoon. Zoals iedere ouder wilde ik het beste voor mijn kind en ervoor zorgen dat hij zo gezond mogelijk opgroeide. Dat betekende dat ik tijdens mijn zwangerschap al bewust bezig was met wat ik zelf aan voedingsstoffen binnenkreeg en nóg meer toen hij van borstvoeding overging naar vaste voeding. Ik heb uren besteed aan verdiepen in onderzoek naar wat gezonde voeding nu precies inhoudt, wat een lichaam nodig heeft, hoe dat in onze samenleving vorm gegeven wordt en hoe ik deze kennis kan toepassen in mijn drukke dagelijkse leven.
Vanwege de vele verschillende meningen, visies en ideeën zijn, ben ik in 2016 begonnen aan de opleiding tot voedingsdeskundige om zo een gedegen ondergrond te hebben en onderscheid te kunnen maken tussen fabels, hypes en wetenschappelijk onderzoek.

Om deze kennis met zoveel mogelijk mensen te delen, heb ik ervoor gekozen om mijn eigen praktijk te starten en mensen te begeleiden naar een gezonde levensstijl. Mijn ambitie is om aanvullend de opleiding tot kindervoedingsadviseur te volgen om zo kinderen en hun ouders te begeleiden bij het aanleren van een gezond voedingspatroon.Over Patricia image