Bent u al jarenlang aan het diëten, heeft u voedingsgerelateerde klachten of wilt u meer energie hebben, maar kunt u uw balans niet vinden? Misschien bent u dan geholpen met een voedingsadvies dat is aangepast op uw vraag, wensen en omstandigheden. Laten we daarom samen op onderzoek gaan. Zodat het geen tijdelijke gedragsverandering is, maar een verandering in uw kern en het een manier van leven wordt. Effectief, duurzaam én gezond.

We leven in een tijd waarin we over heel veel medische kennis en middelen beschikken, maar de mensen desondanks steeds meer overgewicht hebben. We leren veel te weinig over voeding. Op school krijgen we vakken als rekenen, taal en aardrijkskunde, maar er bestaat geen vak; ‘leefstijl of gezonde voeding’. Ondertussen worden we overweldigd door het aanbod van hevig bewerkte producten, zogenaamde ´gezonde´ drankjes, dieet pillen en andere ´makkelijke´ oplossingen om af te vallen. Niet zo vreemd dat veel van ons niet meer weten waar ons lichaam nou echt behoefte aan heeft.

Ik ben ervan overtuigd dat er meer resultaat voor de langere termijn te behalen is als mensen, in plaats van het krijgen van een voedingsschema, meer kennis krijgen over hoe voeding te gebruiken om je lichaam te helpen zo gezond mogelijk te zijn.

Graag zou ik je helpen om op een praktische manier je basiskennis en vaardigheden te vergroten, zodat je beter voor jezelf kunt zorgen en daarmee je lijf écht kunt voeden.